از منظر گیاه شناسی ، گردو درواقع آجیل نیست ، بلکه نوعی میوه بوده که حاوی یک دانهی خوراکی می باشد . گردو سرشار از پروتئین ، آنتیاکسیدانها ، فیبر ، اسیدهای چرب امگا 3 و مواد معدنی مانند آهن ، روی ، پتاسیم و منیزیم می باشد همچنین تاثیرات شگفت انگیزی بر عملکرد مغز و حافظه می گذارد . به دلیل فواید بی شمار گردو ، این مغز را می توان یکی از پر خاصیت ترین دانه های روغنی جهان به شمار برد که در تهیه انواع غذا ، دسر و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد . خواص گردو ، سبب شده تنها به عنوان یک ماده غذایی به آن توجه نشود و از این فواید در حفظ سلامتی بدن استفاده شود . همین دلایل باعث شده که کاشت نهال گردو برای بسیاری از باغداران سودآور باشد . عموما درخت گردو مناسب مناطق سرد و کوهستانی است . تولید کنندگان گردو ، با ایجاد پیوند و اصلاح نژادی ، درختان مقاوم تر و پربارتری تولید میکنند خواص و فواید مصرف گردو برای انسان بیشمارند ما در این مقاله به تعدادی از این موارد خواهیم پرداخت تا پایان مقاله با ما همراه باشید .