فلفل سیاه ادویه ای با خواص دارویی و ارزش غذایی بسیار بالا

فلفل سیاه یکی از ادویههای پرکاربرد در سراسر جهان است که طعم تندی دارد و بوی مطبوعی به غذا میدهد. در اغلب غذاهایی که مواد اولیه آن گوشت، مرغ یا ماهی است از فلفل سیاه استفاده میکنند. این فلفل، دانههای کوچک سیاه رنگی است که موجب بهبود عطر و طعم غذا میشود. فلفل سیاه برای حفظ سلامت بدن و کمک به بهبود بیماریها مفید است. در این مقاله با فلفل سیاه ادویه ای با خواص دارویی و ارزش غذایی بسیار بالا بیشتر آشنا می شویم. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.