بهترین روش نگهداری زعفران دم کرده چیست؟
بهترین روش نگهداری زعفران دم کرده موضوعی است که ممکن است سوالات گوناگونی را در ذهن ایجاد کند . در بسیاری از اوقات برای تهیه انواع غذا ، دسر ، شیرینی و… به استفاده از زعفران دم کرده نیاز داریم.
بهترین روش نگهداری زعفران دم کرده موضوعی است که ممکن است سوالات گوناگونی را در ذهن ایجاد کند . در بسیاری از اوقات برای تهیه انواع غذا ، دسر ، شیرینی و… به استفاده از زعفران دم کرده نیاز داریم.
زعفران یکی از گیاهان بی نظیر و معطر می باشد که از ارزش غذایی فوق العاده ای بالایی برخوردار است . نحوه نگهداری زعفران باید کاملا درست باشد . این گیاه با ارزش را نباید در معرض دما و رطوبت قرار داد ، زیرا اگر رطوبت با زعفران برخورد کند کیفیت خود را از دست می دهد همچنین بیشتر مردم زعفران را به صورت سابیده شده استفاده میکنند
انجیر خشک ، میوهای با خاصیت فراوان است که از صدها دانه ریز با پوست بنفش یا سبز خوراکی ، تشکیل شده است . طعم انجیر ، شیرین و ملایم بوده و دارای گوشت صورتی رنگ است . مصرف انجیر می تواند اثرات مثبتی بر روی سلامتی داشته باشد . انجیر خشک همان انجیر تازه است که در چند روش ، آب آن چیده شده و به صورت خشکبار عالی آماده شده است . انجیر علاوه بر لذیذ بودن هنگام مصرف در حالت تازه ، به صورت خشک شده هم رضایت عموم مردم را جذب کرده است .
میوه خرما برای هزاران سال غذای اصلی کشورهای خاورمیانه بوده است . خواص خرما برای همه آشکار است .
یکی از خوراکی های پر فایده برای بدن و جایگزین مناسب برای قند و شیرینی خرما می باشد .
احتمالا قصد خرید زعفران را دارید و میخواهید با شناخت بهتر زعفران اصل، برندهی معامله باشید; یا مقداری زعفران در دست دارید و با استرس به آن نگاه میکنید! نمیدانید زعفرانتان تقلبی است یا اصل! ما در این مقاله از موراتوس میخواهیم روش هایی برای تشخیص زعفران اصل از تقلبی را به شما بگوییم.
از منظر گیاه شناسی ، گردو درواقع آجیل نیست ، بلکه نوعی میوه بوده که حاوی یک دانهی خوراکی می باشد . گردو سرشار از پروتئین ، آنتیاکسیدانها ، فیبر ، اسیدهای چرب امگا 3 و مواد معدنی مانند آهن ، روی ، پتاسیم و منیزیم می باشد همچنین تاثیرات شگفت انگیزی بر عملکرد مغز و حافظه می گذارد . به دلیل فواید بی شمار گردو ، این مغز را می توان یکی از پر خاصیت ترین دانه های روغنی جهان به شمار برد که در تهیه انواع غذا ، دسر و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد . خواص گردو ، سبب شده تنها به عنوان یک ماده غذایی به آن توجه نشود و از این فواید در حفظ سلامتی بدن استفاده شود . همین دلایل باعث شده که کاشت نهال گردو برای بسیاری از باغداران سودآور باشد . عموما درخت گردو مناسب مناطق سرد و کوهستانی است . تولید کنندگان گردو ، با ایجاد پیوند و اصلاح نژادی ، درختان مقاوم تر و پربارتری تولید میکنند خواص و فواید مصرف گردو برای انسان بیشمارند ما در این مقاله به تعدادی از این موارد خواهیم پرداخت تا پایان مقاله با ما همراه باشید .
بادام درختی چیست ؟ درخت بادام ، درخت بومی آسیای مرکزی و جنوب غربی می باشد که بادام به عنوان میوه این درخت ، از خواص بیشماری برخوردار است . بادام و فراوردههای آن در درمان بیماریهای مختلف کاربرد داشته و می تواند موثر واقع شوند . یکی از محبوبترین انواع آجیل ها در دنیا بادام می باشد . این آجیل مغذی نه تنها موجب احساس سیری میشود ، بلکه سرشار از چربیهای سالم ، آنتیاکسیدانها ، ویتامینها و مواد معدنی نیز است . در این مقاله به خواص بادام درختی و خواص بینظیر آن برای بدن خواهیم پرداخت .
پسته چیست؟ پسته ، عضوی از خانواده بادام هندی است . درخت کوچکی که منشا آن به آسیای میانه و خاورمیانه تعلق دارد . درخت پسته دانههایی تولید میکند که به طور گسترده به عنوان خوراکی مصرف میشوند . در کشور عزیزمان ایران ، شهرستان رفسنجان از استان کرمان ، مرکز اصلی تولید پسته به حساب میآید . این کشور در سال 2019 میلادی تولید 31 درصد از پسته جهان را به خود اختصاص داد و جایگاه دوم جهان در زمینه تولید پسته را پس از آمریکا از آن خود کرد .
خانواده توت ها تنوع بسیار بالایی دارند که می توان از میان آنها به شاه توت ، تمشک ، توت سفید ، گوجی بری و بلوبری اشاره کرد توت ها فواید بسیار زیادی برای بدن دارند یکی از مفیدترین میوه ها که استفاده آن بسیار توصیه شده است توت سفید است که به صورت خشک شده یا تازه استفاده می شود .
در مزارع زعفران یک نوع گل زعفران تولید میشود که این گل در فرایند پاک کردن و خشک کردن زعفران به ۷ دسته دسته بندی می شود . معیار دستهبندی و طبقهبندی زعفران تولید شده شکل ظاهری آن است .
یکی از بی نظیرترین و محبوب ترین محصولات کشاورزی زعفران است که عطر و طعم آن باعث شده تا طرفداران زیادی در سر تا سر دنیا به ویژه ایران داشته باشد و به عنوان یک چاشنی خوش طعم و عطر استفاده از آن فراوانی داشته باشد . همانطور که گفتیم محبوبیت زعفران تنها به ایران ختم نشده و در نقاط مختلف دنیا مورد استفاده قرار می گیرد و در تمام دنیا ایران را به عنوان مهد پرورش زعفران می شناسند . در میان انواع زعفران کشت شده در ایران یکی از بهترین انواع زعفران ، زعفران سرگل است که از آن با عنوان زعفران ممتاز نیز یاد می شود . دلیل نامگذاری این زعفران هم جدا سازی قسمت خامه زعفران از کلاله آن است ، برای توضیح بخش خامه و کلاله باید گفت که بخش خامه همان قسمت زرد رنگ موجود در رشته های زعفران می باشد ، به قسمت قرمز رنگ زعفران نیز کلاله می گویند . برای به دست آوردن زعفران سرگل هم تنها به قسمت فوقانی رشته زعفران نیاز دارید که این قسمت همان بخش قرمز رنگ رشته زعفران یعنی کلاله است . یکی از خصوصیات مهم زعفران سرگل یک دست و یک رنگ بودن رشته های آن است و همچنین این نوع زعفران بالاترین میزان رنگ دهی را دارد . در این مقاله به بررسی این سؤال که زعفران سرگل چیست و انواع خصوصیات آن خواهیم پرداخت با ما همراه باشید