پودر آرومات اولین بار در سال ۱۹۵۳ به بازار معرفی شد و به عنوان ادویه فست فود معروف شد.
آرومات ترکیبی از چند ادویه خاص است که می تواند به همه غذاهایتان رنگ و بویی تازه ببخشد و آن ها را از یکنواختی خارج کند.
در کشورهای اروپایی و آفریقایی، پودر آرومات، ادویه ای پر کاربرد است که در اکثر خانه ها یافت می شود
و چیزی شبیه فلفل و زردچوبه است.
این چاشنی خوشمزه می تواند در انواع سوپ، پاستا، برنج، خوراک، مرغ و گوشت و فست فودها قابل استفاده است.
با استفاده از آرومات، دیگر غذاهای گوشتی و مرغ بوی زخم نمی دهد و لذت خوردنشان چند برابر می شود.