هل دارای طبع گرم و خشک است. جویدن دانههای هل پس از صرف غذا ضمن کمک به هضم و گوارش بهتر غذا، میتواند بوی نامطبوع دهان را نیز خنثی کند. مصرف دمکرده آن مفرح، مقوی معده لطیف و بادشکن است. دانههای هل خواص گرما بخشی داشته و معده و رودهها را تقویت میکنند. هل اشتها را تحریک میکند و عمل گوارش غذا را بهبود میبخشد.تحقیقات نشان دادهاست که مصرف هل میتواند باعث کند شدن رشد سلولهای سرطانی شود. هل دارای دو ماده به نام لیمونن و سینئول میباشد که دارای خواص ضد سرطانی میباشد. مصرف روزانه ۳ گرم هل در روز طی مدت ۱۲ هفته میتواند در کاهش فشارخون تأثیرگذار باشد. "ساعدی نیا"
علاقه مندی ها
کپی لینک