نمک طعمدار، نوعی نمک است که با افزودن گیاهان، ادویهها، و طعمدهندههای مختلف، طعمی متفاوت و خاص به خود گرفته است. این نمکها با استفاده از ترکیباتی مانند سیر، فلفل، رزماری، لیمو، و انواع دیگر طعمدهندهها تهیه میشوند و به غذاها عطر و طعمی منحصر به فرد میبخشند. نمک طعمدار به عنوان یک نوآوری در دنیای آشپزی، به سرآشپزها و آشپزهای خانگی امکان میدهد تا با استفاده از آن، لایههای جدیدی از طعم و مزه را به غذاهای خود اضافه کنند. این نوع نمکها در انواع مختلف و ترکیبات گوناگون موجود هستند و انتخابی عالی برای تجربههای جدید در آشپزی محسوب میشوند.