چاشنی کاراییبی، یک ترکیب خاص از ادویهها و گیاهان معطر است که ریشه در فرهنگ غذایی مناطق کاراییب دارد. این چاشنی با استفاده از موادی مانند جوز هندی، آویشن، دارچین، فلفل قرمز، و سیر تهیه میشود و به دلیل ترکیب منحصر به فرد خود، طعمی گرم و معطر به غذاها میبخشد. هر منطقه از کاراییب ممکن است نسخه مخصوص به خود از این چاشنی را داشته باشد که شامل ادویههای بومی و سنتی آن منطقه است. چاشنی کاراییبی معمولاً برای تهیه غذاهای دریایی، گوشتهای گریل شده و خوراکهای متنوع و به طور خاص برای مرغ استفاده میشود و طعم و عطر بینظیری به غذاها اضافه میکند که یادآور نسیم گرم و مطبوع جزایر کاراییب است.