چاشنی کاری قوطی فلزی، یک ترکیب پیچیده و معطر از ادویههای مختلف است که ریشه در آشپزی هندی دارد. هر منطقه از هند ممکن است نسخه خاص خود از چاشنی کاری را داشته باشد که به دلیل ترکیبهای منحصر به فرد، طعمها و عطرهای متفاوتی ایجاد میکند. چاشنی کاری به دلیل تاریخچه طولانی و استفاده گستردهاش در غذاهای هندی، نمادین از فرهنگ غذایی این کشور به شمار میآید و طعمی گرم، تند و معطر به غذاها میبخشد. این چاشنی در انواع مختلف غذاها از جمله خورشها، سوپها و غذاهای گیاهی استفاده میشود و به دلیل تنوع و پیچیدگی طعمهایش، به یکی از ادویههای پرطرفدار در آشپزی جهانی تبدیل شده است.