علاقه مندی ها
کپی لینک
غذای بدون ادویه برای ایتالیاییها معنایی ندارد. در آشپزخانه آنها عطر سیر همیشه پیچیده و طعم گوجهفرنگی هم در بسیاری از غذاهایی که سرو میکنند احساس میشود. ادویهها نقش مهمی را در آشپزی ایتالیایی بازی میکنند و ادویه ترکیبی ایتالیایی را نمیتوان از آشپزخانه آنها حذف کرد.
از جمله رازهایی که به این نوع غذاها رنگ و طعم فوقالعادهای میبخشد، به کار بردن ادویههای خاص و خوش طعم است. این ادویهها را میتوان هم به صورت تکی و هم به صورت ترکیبی در غذا به کار برد. در ادامه فروشگاه اینترنتی موراتوس تصمیم داریم به معرفی این ادویه معطر ایتالیایی که به نوعی بخش جداییناپذیر غذاهای ایتالیایی محسوب میشود بپردازیم و ترکیبات و خواص منحصربهفرد آن را بیان کنیم.
هنگامی که به تهیه ادویه ایتالیایی مشغول شوید، متوجه خواهید شد که این ادویه مخلوطی از موادی است که به راحتی از فروشگاههای مختلف از جمله اسنپ اکسپرس قابل خریداری هستند. مواد سازنده این ادویه به نحوی تهیه میشوند که برای تهیه پیتزاهای ایتالیایی که شهرت جهانی دارند، مورد استفاده قرار گیرند.
موادی که در عموم دستورهای تهیه ادویه وجود دارند، عبارتند از:
فلفل سفید
فلفل سیاه
هل باد
لیمو عمانی
دارچین
پودر لیموترش
تخم گشنیز
زیره
کرفس
ریحان بنفش
شنبلیله
انواع سبزی معطر
در طرز تهیه ادویه ایتالیایی از موادی استفاده میشود که طعم تندی به غذا میدهند. اما خبری از نمک در این دستور تهیه نیست. به همین دلیل هنگامی که از این ادویه استفاده میشود، باید نمک هم به غذا اضافه گردد. سبزیجات خشک شده مورد استفاده در تهیه ادویه ایتالیایی عبارتند از:
پونه کوهی یا نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری
ریحان خشک: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خشک: ۱ قاشق غذاخوری
مرزنجوش خشک: ۱ قاشق غذاخوری
رزماری خشک: ۱ قاشق غذاخوری
آویشن: ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۱ قاشق غذاخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق غذاخوری
وجود این سبزیجات خشک شده طعم و عطری ویژه به غذا میدهند. به خصوص که طعم برخی از آنها میتواند میزان تندی ادویه ایتالیایی را افزایش دهد.
جهت نگهداری از ادویه ایتالیایی باید آن را داخل یک ظرف شیشهای و در فضای در بسته قرار دهید. همچنین لازم است در دمایی معادل با دمای عادی اتاق قرار بگیرد.
مهم ترین نکته ای که پیش از این هم به آن اشاره شد، خشک بودن سبزیجات است. در واقع سبزیجات معطر بخش اصلی ادویه ایتالیایی را تشکیل میدهند. در نتیجه باید در خشک بودن آنها دقت کنید.
اگر دستگاه آسیاب برقی ندارید، میتوانید از فلفل کوب برای کوبیدن فلفلها استفاده کنید. برای خرد کردن سبزیجات خشک شده، کافی است سبزیجات را کف دو دست خود به طور کامل بسابید. به نحوی که کامل خرد شوند.
هنگامی که مواد ادویه را پودر میکنید، باید به میزان خرد شدن مواد توجه کنید. عموماً زمان کار کردن دستگاه آسیاب برقی ۱ دقیقه است. اما اگر قصد دارید که ادویه خرد شده تری داشته باشید، بیشتر از ۱ دقیقه به این مرحله اختصاص دهید.
اگر میخواهید ادویه ایتالیایی را برای تهیه پیتزا تهیه کنید، این امکان برای شما وجود دارد که میزان سبزیجاتی مانند آویشن را تغییر دهید.
به خاطر داشته باشید که افزودن نعناع خشک به ادویه ایتالیایی میتواند طعم و عطر آن را تغییر دهد. بنابراین در تعیین میزان آن به سلیقه افراد مختلف و طعم نهایی غذای خود توجه داشته باشید.
هنگامی که ادویه را تهیه کردید، باید به این موضوع دقت داشته باشید که ادویه ایتالیایی را باید در ظرفی ترجیحاً شیشه ای نگهداری کنید که در آن محکم بسته شود.
دمای نگهداری ادویه ایتالیایی، دمای اتاق است. نباید آن را در محیطی گرم یا در یخچال نگهداری کرد. زیرا طعم و عطر آن تغییر خواهد یافت و اثر بدی در غذاهایی خواهد داشت که از این ادویه به عنوان چاشنی استفاده میکنند.
پونه کوهی یکی از مواد تشکیل دهنده ادویه است که هنگام افزوده شدن به ادویه به آن طعمی ویژه خواهد داد. طعمی که با نعناع و سایر مواد موجود در طرز تهیه ادویه ایتالیایی قابل مقایسه نیست و محبوبیت بسیاری دارد.
.