آرد تمپورا پانکو 500 گرم یا آرد بنیه پانکو (پانکو تمپورا) مخصوص پفکی کردن مرغ ، ماهی ، میگو ، سبزیجات و … می باشد.
تمپورا تنها با مخلوط شدن آب سرد و بدون نیاز به هیچ افزودنی دیگر غذاهای شما را پفکی می کند.
آرد تمپورا یکی از معمولترین غذاها در آشپزی ژاپنی است.
در خارج از ژاپن تمپورا یکی از نمادهای غذاهای ژاپنی به شمار میآید. برای چاشنی آن معمولا از سس سویا استفاده میشود.
آرد تمپورا بعنوان يک حجم دهنده غذا با مرغ و ميگو و پياز ميتواند استفاده شود.