علاقه مندی ها
کپی لینک
فلفل سیاه بایارا معمولاً از هند یا ویتام (بزرگترین تولیدکنندگان جهانی) تأمین میشود. اغلب درجه بالا، دانههای درشت، یکدست، کمچروک و با عطر تند دارد، علاوه بر آن محصولات بایارا گواهی ارگانیک دارند. بهطور کلی، اگر به دنبال طعمی متنوع، خوشمزه و کمی متفاوت برای غذاهای خود هستید، خرید ادویه و چاشنی میتواند گزینهای عالی باشد که تجربهای لذتبخش از طعمهای جدید را به شما ارائه دهد.
طعم: تلخی ملایم با نتهای گرم و تند، مناسب برای غذاهای گوشتی، سوپها و سسها.
تفاوت با فلفل معمولی: عطر قویتر و طعم پیچیدهتر به دلیل فرآوری کمتر (احتمالاً خشکشدن در آفتاب).
اندازه یکدست و درشت
رنگ سیاه متمایل به خاکستری
پوست ضخیم و چروکهای کم
خشکشدن طبیعی در آفتاب
بدون افزودنی یا نگهدارنده
بهراحتی پودر میشود و عطر آن سریعاً آزاد میشود
مرینیت کردن یا تفتدادن گوشت برای طعم عمیقتر
کاربرد در سسها مثل سس پپر یا سس گریوی
ترکیب با شکلات یا میوههای پخته
اگر به دنبال فلفل با عطر پایدار و طعم پیچیده هستید دانه فلفل سیاه بایارا بهترین گزینه است. این محصول برای مصارف حرفهای در رستورانها یا آشپزی روزمره با استاندارد بالا مناسب است، همچنین ارگانیک بودن این محصول یکی از مزایای آن در آشپزی به حساب میآید. شما میتوانید این ادویه را از فروشگاه اینترنتی موراتوس خریداری کنید.