یکی ازبهترین چاشنی ها، ادویه تندوری ماسالا بایارا Bayara می باشد که عطر مزه فوق العاده ای دارد.
ترکیبی از ادویههایی است که مخصوص استفاده به همراه یک تندور یا تنور گلی درست میشود.
در این ادویه با پودر پاپریکا رو به رو می شوید که از آسیاب فلفل های خشک شده تهیه می شود.
می توانید در این ادویه با پودر تخم گشنیز هم استفاده کنید. این پودر بیشتر به علت عطر خوشی که دارد، در این ادویه استفاده می شود.
همچنین ترکیباتی از زیره، زنجبیل، زردچوبه، سیر، هل، دارچین و فلفل قرمز نیز در تندوری استفاده شده است.
گوشت و مرغ همیشه از عطر نامطبوعی برخوردار هستند.
به همین دلیل نیاز دارند تا با ادویه های مخصوصی ترکیب شده، و طعمی ایده آل را ارائه نمایند.
در برنامه غذایی خود از جوجه کباب استفاده می کنید، بهتر است هربار تهیه آن را با ادویه ای مخصوص انجام دهید.
تا طعم های متنوعی از یک غذای واحد را تجربه کنید. مثلا می توانید به جای استفاده از آبلیمو و زعفران همیشگی، از ادویه تندوری استفاده کنید.