یکی از اساسی ترین موادی که در آشپزی استفاده می شود، نمک می باشد. اگر میخواهید از نمکی با خواص فراوان که از نمک معمولی سالم تر است، استفاده کنید از نمک صورتی هیمالیا استفاده کنید.این نمک نوعی نمک سنگی از منطقه پنجاب در پاکستان، در نزدیکی کوهپایه های هیمالیا است. برخی از افراد نمک صورتی هیمالیا را یکی از خالص ترین نمک های موجود توصیف می کنند و می گویند که این ماده دارای چندین مزیت سلامتی است. پودر نمک صورتی هیمالیا از نظر شیمیایی شبیه نمک سفره است. این ماده حاوی ۹۸ درصد کلرید سدیم است. بقیه نمک از مواد معدنی کم نظیر پتاسیم، منیزیم و کلسیم تشکیل شده است. این مواد به نمک رنگ صورتی روشن می دهد. این مواد معدنی باعث تفاوت نمک هیمالیا با نمک معمولی می شود.
بایارا bayara ادویه محصول امارات، گسترده ترین انتخاب ادویه ها و گیاهان معتبر را برای یک زندگی پر از طعم ارائه می دهد.
این ادویه ها و گیاهان معتبر به طور کامل یا آسیاب شده برای آشپزهای خانگی یا حرفه ای های آشپزی مناسب هستند.