چاشنی کاجون ترکیبی منحصر به فرد از ادویهها و طعمدهندههایی است که از آشپزی سنتی جنوب آمریکا نشأت گرفته است.
کاجون در اصل به عنوان یک ادویهی همهکاره برای گوشت، مرغ، ماهی و حتی سبزیجات استفاده میشود. از آنجایی که این چاشنی به خوبی با انواع غذاهای دریایی و خوراکهای سرخکرده هماهنگ میشود، در بین آشپزها و علاقهمندان به غذاهای تند و خوشمزه محبوبیت فراوانی دارد. کاجون نه تنها طعم غنی را به غذاها اضافه میکند، بلکه نمایانگر فرهنگ و تاریخچهای غنی از آشپزی منطقهی لوئیزیانا است.