پودر سوخاری پانکو با طعم پاپریکا طعم دهندهای بسیار خوشمزه برای غذا است.
پودر پانکو روغن کمتری نسبت به پودر سوخاری ها جذب می کند و غذا را ترد نگه می دارد.
قابل استفاده برای :فیله مرغ سوخاری، میگو سوخاری،ماهی سوخاری، حلقه های پیاز سوخاری، قارچ سوخاری و … .
پانکو یک پودر سوخاری با روش ژاپنی است که به معنی تکه های کوچک نان است.
این محصول توسط پیشرفته ترین ماشین آلات در جهات تولید می شود و بدون هیچ تکه سوخته شده ای پخته می شود.
پودرهای سوخاری پانکو،در سه طعم ساده،اسپایسی و پاپریکا در دو سایز ۲۰۰ گرمی و یک کیلویی عرضه می شوند.
طعم پاپریکا بدون ادویه بوده و از رنگ طبیعی پابریکا (فلفل دلمه ای قرمز) تهیه می شود.